Ocupació

Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació - POEFE

L'Ajuntament de Paterna rep una subvenció del Fons Social Europeu per a cofinançar el projecte Paterna Activa't en el context del Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació (POEFE) , amb ajudes destinades a entitats locals per a la inserció de les persones més vulnerables.

Esta integració es durà a terme per mitjà d'itineraris formatius d'inserció sociolaboral, jornades informatives i competències transversals en funció de les exigències bàsiques requerides pel mercat de treball. Sempre buscant la completa capacitació personal per a l'exercici d'una professió o ofici.

Gràcies a esta iniciativa podran formar-se un total de 225 persones, les quals, participaran al llarg de les 3 edicions que es duran a terme durant els 3 anys que dura el projecte.

Projecte: “Paterna Activa't”

Paterna Activa't (POEFE) 1,86MB

Es realitzen 5 itineraris formatius:

  • CP1: Servicis auxiliars de perruqueria
  • CP2: Peluquería
  • CP1: Actividades auxiliares de comercio
  • CP2: Actividades de venta
  • Actividades de gestión administrativa

Junt amb tot açò també es crearà un bon sistema de formació transversal i complementària basat en competències com noves tecnologies, sensibilització mediambiental i igualtat de gènere entre hòmens i dones. També en foment de l'emprendimiento, la busca de treball i l'autoocupació o la prevenció de riscos laborals.

Duració del Projecte
3 anys (3 edicions)
Participants
225 persones
Quantitat concedida
1.006.371,72 euros
Aportació municipal
1.006.371,72 euros
Total Projecte
2.012.743,44 euros

T'interessa