Educació i Esport

Descarrega ací el cartell amb la informació d'admissió i matrícula per al curs 2021-2022

Les Escoles Oficials d’Idiomes són centres públics d’ensenyaments de règim especial depenents de la Conselleria d’Educació. Això implica que els seus títols estan plenament reconeguts, que els preus de les taxes són molt asequibles i que el personal docent està degudament seleccionat i qualificat. Hi poden accedir els majors de 16 anys, però també els majors de 14 que vulguen aprendre una llengua diferent a la que estiguen cursant com a primera llengua estrangera a l’ensenyament obligatori.

La nova Escola Oficial d’Idiomes de Paterna s’ha posat en marxa al curs 2018/19. La seua seu es troba ubicada al centre públic Santa Rita al carrer Santes Justa i Rufina, 3. A aquesta escola està adscrita la secció de Manises, que comparteix instal·lacions amb l’IES Ausiàs March (carrer Terol, 4).

A l’Escola Oficial d’Idiomes de Paterna pots aprendre alemany, anglés, francés, italià i valencià. Els cursos duren d’octubre a maig i hi ha dues modalitats: cursos curriculars de 120 hores i cursos formatius de 60 hores.

Per a estudiar com a alumne de nou accés a les Escoles Oficials d’Idiomes cal seguir un procediment de preinscripció que habitualment es du a terme al mes de juliol. Per a les persones interessades a presentar-se per lliure a les Proves de Certificació per obtindre certificats oficials s’obri un termini de matrícula al mes de febrer i les proves es realitzen en maig/juny.

Aquesta i molta més informació la pots trobar al web https://portal.edu.gva.es/eoipaterna/ . Per a rebre tota a información directament al teu dispositiu mòbil, descarrega’t l’aplicació Telegram i uneix-te al canal EOI Paterna.

T’esperem!

T'interessa