Ocupació

L'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Paterna és un servici d'ocupació públic municipal, promogut i gestionat per l'Àrea de Garantia Social i Ocupació, que té entre els seus objectius:

  1. Mitjançar en el mercat de treball entre empreses i persones desocupades, estes últimes del municipi de Paterna.
  2. Selecció de perfils professionals per a l'empresa entre les persones demandants d'ocupació de l'Agència de Col·locació.
  3. Assessorament de les empreses per a la definició dels llocs de treball oferits i dels perfils professionals necessaris per a cobrir el dit lloc.
  4. Inscripció i classificació de les persones desocupades en l'Agència de Col·locació.
  5. Assessorament Laboral (sessions grupals).
  6. Ofertes en Publicitat.

Agència de col·locació de Paterna

Agència de Col·locació autoritzada pel Servici Públic d'Ocupació Estatal núm. 1000000034
Ajuntament de Paterna, edifici administratiu. Carrer Mestre Ramón Ramia Querol, primer piso.
46980, Paterna
Telèfon: 96 305 30 28
Horari: de 9 a 14 h.
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook

Twitter

Les persones desocupades que desitgen realitzar la inscripció en l'Agència de Col·locació hauran de registrar-se on line i adjuntar els documents següents: Vida Laboral, Darde i Curriculum Vitae.

Aquelles persones que ja estigueren inscrites amb anterioritat, podran accedir a portalemp sol·licitant una contrasenya a través del mateix sistema on line sense necessitat de cap altre tràmit podent així accedir a tots els servicis.

http://paterna.portalemp.com/espacio-del-demandante.html

En el cas de les empreses, hauran de registrar les seues dades en la mateixa ferramenta i indicar els llocs vacants a cobrir així com possibles necessitats formatives, responent-se per part del personal de l'Agència de Col·locació en menys de 24 h.

http://paterna.portalemp.com/registro.html

T'interessa