Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna Juan Antonio Sagredo Alcalde de Paterna

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Paterna, un espai interactiu i dinàmic que espere que vos siga de màxima utilitat en la vostra necessària relació amb esta administració.

Com a finestra virtual de l’activitat municipal, este lloc està concebut per a donar una resposta immediata a les vostres necessitats d’informació i documentació i pretén servir-vos de guia en tots aquells assumptes i tràmits dependents d’este consistori.

A través de cada un dels apartats que conformen esta web, podreu conéixer no sols la composició, funcionament i agenda de la corporació municipal i de l’administració local sinó també les particularitats socials, econòmiques, culturals i associatives de la Vila de Paterna.

Continuem treballant per a convertir a esta web i a l’Ajuntament de Paterna en una administració àgil, transparent i accessible al ciutadà on la participació i el diàleg siguen, junt amb el foment de les noves tecnologies i l’ús de l’administració electrònica, claus de l’activitat diària dels paterners i paterneres.

Amb el desig que este lloc també siga aprofitat per vosaltres com a bústia d’idees, suggeriments i queixes, vos anime a utilitzar este canal de comunicació com a ferramenta habitual en la vostra relació amb el consistori que presidisc.

Una salutació ben cordial,

Signatura de l’Alcalde

T'interessa