Les persones interessades podran inscriure's a través de la web de la regidoria www.paterna.es/rtcf/ del 9 al 24 de setembre

Dilluns que ve, 9 de setembre, l'Ajuntament de Paterna obri el termini d'inscripció per a participar en la Cordà que el consistori celebrarà en el coetódromo el 8 d'octubre amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Tal com ha recordat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “l'any passat vam recuperar aquesta tradició que ens permet celebrar el 9 d’octubre de la millor forma que sabem els paterners i paterneres, a través de la pólvora i el foc”.

Per a participar, serà necessari inscriure's a través de la web de la regidoria de Foc en l'enllaç www.paterna.es/rtcf/ del 9 al 24 de setembre.

En aqueix sentit, Teresa Espinosa ha assenyalat que “a causa de l'elevat nombre d'inscripcions que s'espera, el 3 d'octubre a les 21 hores se celebrarà el sorteig dels braçalets en el Teatre Capri entre tots els sol·licitants”.

A més, el sorteig es retransmetrà perquè els veïns i veïnes que no puguen acudir a l'acte puguen seguir-lo en directe a través de les xarxes socials municipals.