• Cuinar, crear el seu propi còmic, customizació o conversa en anglés són alguns dels tallers programats per a este primer trimestre de 2022, que inclourà a més dos cursos de formació permanent per a monitors, dedicats a la diversitat funcional i l'adolescència.
  • El regidor de Joventut, Roberto Usina ha destacat que “totes les activitats programades estan enfocades a desenvolupar la creativitat de la joventut, potenciar les seues habilitats socials i reforçar els seus aprenentatges acadèmics, a més descobrir noves aficions”.

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat les activitats de “Hivern Jove”, una oferta cultural i d'oci variada que podrà gaudir la joventut de Paterna des d'aquest mes de gener fins a març.

Roberto Usina, regidor Joventut, ha destacat “la gran labor que es fa des de la Casa de la Juventut de Paterna per a oferir als adolescents del municipi una oferta d'oci divertida, enriquidora i segura”.

Entre les activitats programades figura el Taller de conversa en anglés “Let’s talk!”, que ha sigut l'encarregat d'inaugurar la programació. Es tracta d'una acció dissenyada perquè els alumnes perden la por a aquest idioma i desenvolupen fluïdesa al hablarlo a través de cançons, pel·lícules o còmics. Les classes tindran lloc tots els dimarts de 17.30 a 19 h.

El 20 de gener s'encendran els fogons del Taller de Cuina, que rebrà a futurs i futures xefs tots els dijous de 18 a 20 h. D'altra banda, el Taller de creació de còmics s'obrirà el 27 de gener, i es mantindrà en horari de 17.30 a 19:30 h tots els dijous fins al 17 de febrer.

Per a aprendre reciclar i donar-li una nova vida a la roba, des de la Casa de la Joventut proposen el Taller de customizació, que començarà el dimecres 3 de març i finalitzarà el 24 d'aqueix mateix mes, en horari de 17.30 a 19:30h.

A partir de febrer, la Casa de la Joventut de Paterna oferirà formació permanent per a monitors de temps lliure. El curs “Diversitat Funcional i Temps Lliure” s'obrirà el 4 de febrer, mentre que el dedicat a “Adolescència i Temps Lliure” començarà el 25 d'aqueix mateix mes.

 Tots dos cursos compten amb una duració de 15 hores repartides durant les vesprades dels divendres en horari de 16 a 21 h i els dissabtes de 9 a 14 h. Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys que posseïsquen el títol de monitor.

A més, els joves que presenten el seu Carnet Jove de Paterna obtindran descomptes del 50% en el preu dels diferents tallers i formacions.

“Totes les activitats estan enfocades a desenvolupar la creativitat de la joventut, potenciar les seues habilitats socials i reforçar els seus aprenentatges acadèmics, a més de descobrir noves aficions”, explica Usina.

A més, la Casa de la Joventut ha représ després de les vacances nadalenques la seua aula d'estudi, de dilluns a dijous, i el “Racó del Joc”, perquè les i els joves de Paterna gaudisquen cada divendres d'una vesprada de jocs de taula i ping pong.

Per a participar en les diferents activitats és obligatòria inscripció prèvia. Es pot realitzar presencialment, a la Casa de la Joventut (Parc Central) o telefonant al 96 137 01 03.

Pots consultar tota la programació a través d’aquest enllaç.

Les activitats estan subjectes als protocols anti-covid recomanats per les autoritats sanitàries.