La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (*UPCCA) ha llançat una campanya de prevenció de la transmissió del V.I.H. mitjançant la promoció de l'ús del preservatiu, a través de suports publicitaris i difusió en xarxes socials municipals

L'Ajuntament de Paterna se suma, un any més, als actes commemoratius del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA que se celebren hui.

Aquesta setmana, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) ha llançat una campanya de prevenció de la transmissió del V.I.H. mitjançant la promoció de l'ús del preservatiu, a través de suports publicitaris situats en diversos carrers del municipi així com a través de les xarxes socials municipals.

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Julio Fernández, qui ha destacat que “encara que la mortalitat d'aquesta malaltia ha disminuït considerablement en els últims anys, continua sent importantíssim conscienciar a la població sobre les conductes de risc i transmissió, per a evitar nous contagis”.

A més, hui s'ha instal·lat una taula informativa a la porta de l'Ajuntament entre les 10 i les 13 hores per a explicar a la ciutadania les situacions de riscos així com les mesures de protecció que han de prendre's per a evitar la transmissió, i en la qual també es repartiran preservatius entre els veïns i veïnes.

L'estand ha comptat amb la presència de representants del Comité Ciutadà Anti Sida que han donat a conéixer la labor de sensibilització i de combat contra l'estigmatització que pateixen les persones que pateixen aquesta malaltia.

Finalment, el depòsit de l'aigua s'il·luminarà en roig per a commemorar el Mundial de la Lluita contra la SIDA i mostrar el suport i la solidaritat del poble *paternero amb les persones que pateixen aquesta malaltia i les seues famílies.