El Teatre Capri acollirà les activitats que se celebraran esta vespradaa partir de les 17.30 h

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra hui, 3 de desembre, l'Ajuntament de Paterna, ha organitzat una jornada de sensibilització dels problemas als quals s'enfronten les persones amb discapacitat.  

La jornada, que se celebrarà en el Teatre Capri, començarà a les 17.30 h amb una actuació de la companyia de dansa i teatreinclusiu “Entrellaçats”.

A partir de les 18 h es projectarà el documental “Dobles armaris, Dobles suports”, que tracta sobre els dobles armarisalsqualss'enfronten les persones ambdiscapacitatintel·lectual i/o del desenvolupament que al seutorn formen partdel col·lectiu LGTB. Després de la projecció hi haurà un debat en el qual es tractaràaqueixa doble problemàtica relacionada amb la sexualitat.

Per a finalitzar, se celebrarà a les 19 h una Taula Redona sobre la situació de les dones amb discapacitat en el medi rural a càrrec del Comité d'EntitatsRepresentants de persones ambdiscapacitat de la Comunitat Valenciana, CERMI CV.

L'objectiu de la ponènciaésvisibilitzar la situació de la dona en el medi rural i comptarà amb la participació de diferents dones i persones amb discapacitat que oferiran els seus testimoniatges.