La informació haurà de remetre's per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a les associacions empresarials de la qual siga membre l'empresa candidata

L'associació ‘Paterna, Ciutat d'Empreses’ ha ampliat fins al 31 d'octubre el termini de presentació de candidatures per a participar en els premis que cada any atorga l'associació per a reconéixer la labor de l'empresariat local.

La convocatòria està oberta a les societats, professionals i/o autònoms amb activitat econòmica domiciliada en el terme municipal i que formen part d'alguna de les diferents associacions que integren ‘Paterna, Ciutat d'Empreses’.

Els interessats podran optar a les 6 categories dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses: Premi a l'Emprenedor/a de l'any, Premi a la Investigació i innovació empresarial, Premi a l'Empresa Socialment Responsable, Premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, Premi a la Dona Empresària i Premi a la Micropyme Local.

A més, podran presentar-se a una o més de les categories esmentades, excepte en el cas dels autònoms que hauran de concórrer en la categoria de micropyme local.

Per a inscriure's, els interessats hauran d'aportar una proposta formal que incloga dades identificatives amb imatge corporativa i una breu descripció de l'empresa (a la qual es pot accedir a través de l'enllaç: https://www.paternaciudaddeempresas.es/premios/edicion-2019), així com la informació complementària que es considere de rellevància per a acreditar els mèrits de la candidatura. La documentació haurà de remetre's per correu electrònic a martinez.jm@ayto-paterna.es o a les associacions empresarials de la qual siga membre el candidat.