L'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, juntament amb la regidora de Seguretat, Nuria Campos han acompanyat als agents durant l'acte d'homenatge

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de la regidora de Seguretat, Nuria Campos, ha assistit aquest matí a l'acte de celebració del Dia de la Policia Nacional, en el qual es ret homenatge al treball exercit pels agents que formen part del Cos Nacional de Policia de Paterna.

L'acte ha inclòs la condecoració amb la Creu Blanca al Mèrit Policial al Sotsinspector, Cap en funcions de la Brigada d'Estrangeria i Cap de la ODAC, Francisco Victorio García Bellido, i als policies José Vicente Ortolá Soria i Valentín Chaparro Lillo.

Així mateix, s'han entregat diplomes i plaques a diverses entitats i persones en reconeixement a la cooperació i el treball que realitzen a la ciutat. Aspanion Paterna, la Comparsa mora Raxida, Emilio el Genovés, Inspector de la Policia Local, el que fora president del Centre Musical Paternense, Vicente Agustí, l'Associació d'Empresaris Xinesos a València, el ajudant del coeter major Laureno Pascual, el guàrdia Civil, Pedro Modesto, i el director de Serveis de Gespa, Jorge Albusac, han sigut els reconeguts en aquest acte del Dia del patró de la Policia Nacional.

Així mateix, Paterna ha reconegut l'excel·lent labor de la Policia Nacional contribuint a vetlar per la seguretat dels paterners i paterneres, així com el lliurament i motivació que permeten, a més, que existisca una estreta relació de col·laboració i cooperació amb la Policia Local del municipi.

Per part seua, Juan Antonio Sagredo ha volgut agrair el treball de l'Inspector-Cap Cap de la Comissaria, José Manuel León Pujalte, i de tots els membres de la Comissaria de Paterna, destacant l'admiració, respecte i vocació de servei al ciutadà.

En aquest sentit, Sagredo ha afirmat que “fruit d'aqueix excel·lent treball són les dades sobre la taxa de criminalitat, que porta dotze anys de descens continuat a Paterna.”