El pressupost és un dels més alts dels últims anys malgrat la reducció d'impostos que s'ha realitzat des de l'Ajuntament

Paterna aprovarà per a 2020 uns pressupostos de 62 milions d'euros, una xifra de les més altes dels últims anys, malgrat la baixada d'impostos que ha dut a terme l'Ajuntament.

Tal com ha explicat el regidor d'Hisenda, Roberto Usina “es tracta d'uns pressupostos equilibrats i amb la sostenibilitat com a matèria transversal a totes les àrees".

Referent a això, Usina ha assenyalat que els comptes confeccionats per al pròxim exercici continuen basant-se en 3 pilars fonamentals: la neteja, la seguretat i les polítiques actives d'ocupació, tres aspectes que la ciutadania considera prioritaris i que l'Executiu socialista continuarà reforçant.

“Volem fer de Paterna una ciutat cada vegada més neta i segura que continue liderant la taxa d'ocupació i l'atracció d'inversions com fins ara, fomentant polítiques que afavorisquen el dinamisme empresarial, la reducció de l'impacte ambiental i el emprendedurisme”, ha explicat el regidor.

Usina també ha destacat que els pressupostos municipals s'incrementaran amb les inversions financerament sostenibles que ja estan en marxa i s'adjudicaran aquest pròxim exercici com són la xarxa càmeres de seguretat, la nova Llar del Jubilats de Campament, la pista d'atletisme, la nova protectora d'animals, la urbanització dels pàrquings de Ramón Ramia Querol o el depòsit de vehicles.

Finalment, el regidor ha indicat que els comptes també inclouen un dels projectes sostenibles més importants com és el projecte Guardian destinat a la depuració i d'aigües residuals per a previndre incendis en La Vallesa.