• Des del balcó de l'Ajuntament de Paterna les Falleres Majors, Verónica Amorós i Lucía Pedregal, van viure molt emocionades la Cremà dels monuments municipals, acompanyades per les seues Corts d'Honor, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la regidora de Cultura, Teresa Espinosa, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Giménez.
  • Durant el cap de setmana es van celebrar una gran varietat d'actes fallers com l'Ofrena, l'Ofrena de Alborxí, la Nit del Foc, la Missa en Honor a San José, així com una Mascletà diària en el Parc Central.

Paterna va acomiadar anit les Falles 2023 amb la Cremà de tots els monuments de la ciutat. Les 18 comissions del municipi van cremar les seues falles majors i infantils durant la nit del diumenge.

Des del balcó de l'Ajuntament de Paterna les Falleres Majors, Verónica Amorós i Lucía Pedregal, van viure molt emocionades la Cremà dels monuments municipals, acompanyades per les seues Corts d'Honor, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la regidora de Cultura, Teresa Espinosa, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Giménez.

El cap de setmana la ciutat va protagonitzar una intensa programació fallera, després de la lectura i lliurament de premis. El divendres es va celebrar l'Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats en la Plaça del Poble, el dissabte li va arribar el torn a l'Ofrena de Alborxí i el diumenge es va celebrar la solemne Missa en Honor a San José, a l'Església de Sant Pere.

D'altra banda, la pólvora no va poder faltar en aquestes festes falleres. El municipi va disparar per primera vegada en la seua història una Mascletà diària durant les Falles, sumant diversos rams que van acompanyar els actes del cap de setmana. A més, el dissabte 18, es va celebrar la Nit del Foc amb una apoteòsica Mascletà nocturna en el Parc Central.