Els interessats/des tindran fins al 13 de juny per a presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de la web municipal

L'Ajuntament de Paterna, en el marc del programa de pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València, ha tret un total de 38 de beques per a estudiants que busquen ampliar formació acadèmica treballant en els diferents departaments del consistori.

Així ho ha anunciat hui el regidor d'Educació, José Manuel Mora, qui ha informat que, “els interessats tindran fins al pròxim 13 de juny per a presentar els seus solicitudes a través de la seu electrònica de la web municipal www.paterna.es”.

A més, el regidor ha aprofitat per a destacar la importància d'aquestes pràctiques que “a més d'estar retribuïdes, permeten als joves una aproximació al món laboral on millorar les seues capacitats i aprendre recursos que els serviran en el futur”.

El període de durada de les beques serà de dos mesos, des de l'1 de juliol al 31 d'agost, a raó de 20 hores setmanals i una retribució de 500 euros mensuals.

Quant a les especialitats que s'ofereixen, s'inclou huit beques per a estudiants de Magisteri, 3 per a Educació Social i 3 per a Treball Social i una per als graus d'Informació i Documentació, Filologia Catalana, Enginyeria Informàtica, Turisme, Ciències de l'Activitat Física i Esportiva, així com una plaça per a estudiants de Dret, ADE, Relacions Laborals o Econòmiques.

Per part seua, també s'ofereixen pràctica a estudiants dels cicles formatius d'Instal·lació i Manteniment, Agrària, Electricitat i Electrònica, Integració Social, Animació Sociocultural, Mecànica, Fusteria i Gestió Administrativa.