• La recaptació aconseguida el passat exercici 2022 per part de la Junta Local del Càncer de Paterna ha augmentat en 43.474 euros respecte a l'anterior exercici, situant a la ciutat com un dels municipis de la Comunitat Valenciana que més recapten per a la causa, gràcies a esdeveniments solidaris com la carrera *RunCáncer amb una recaptació de 8.175 euros, el sopar benèfic, o l'obra de teatre Lorca, Lorca, Lorca: una història de dones, entre altres.
  • L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora d'Inclusió Social, Isabel Segura van rebre a l'Ajuntament de Paterna a les components de la Junta Local del Càncer de Paterna per a agrair-los la seua labor i compromís amb la lluita contra la malaltia.

La Junta Local del Càncer de Paterna ha rebut un Esment Especial per la recaptació aconseguida el passat exercici 2022, amb una quantia de 121.180 euros, aconseguint situar-se com un dels municipis de la Comunitat Valenciana que més ha recaptat, amb un augment de 43.474 euros respecte a l'anterior any.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora d'Inclusió Social, Isabel Segura van rebre a l'Ajuntament de Paterna a les components de la Junta Local del Càncer de Paterna per a agrair-los la seua labor i compromís amb la recaptació de fons per a investigar i lluitar contra aquesta malaltia.

El primer edil va assenyalar “la important labor que realitza aquesta entitat a la nostra ciutat i que repercuteix en tota la ciutadania, sensibilitzant, conscienciant i recaptant fons per a la lluita contra aquesta malaltia”.

Gràcies a esdeveniments solidaris com la carrera RunCáncer, que enguany ha celebrat la seua primera edició amb una recaptació de 8.175 euros, el tradicional sopar benèfic o l'obra de teatre Lorca, Lorca, Lorca: una història de dones del Drap Teatre, entre altres, la Junta Local del Càncer de Paterna ha aconseguit incrementar els fons recaptats per a investigar i lluitar contra el càncer.