• L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, encarregat d'obrir l'acte, va agrair als establiments de la ciutat la seua labor i el seu afany d'adaptació i de superació així com la col·laboració de tots els paterners i paterneres compromesos amb el comerç local.
  • Sota el lema Un viatge màgic pel passat, present i futur del comerç a Paterna, un total de 25 negocis de la ciutat van desfilar per a mostrar els seus productes i serveis als centenars de veïns i veïnes que es van donar cita en aquest esdeveniment.

Amb motiu de la celebració de la Gran Nit del Comerç, centenars de persones van poder gaudir aquest dissabte de la gala organitzada per l'Ajuntament de Paterna en col·laboració amb els comerços adherits a multipaterna, Paterna Unió de Comerç, Mercat Municipal i Appymep.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va ser l'encarregat d'obrir l'esdeveniment amb unes paraules d'agraïment dirigides a tots els establiments de la ciutat pel seu compromís i lliurament amb aquesta gala, amb els veïns i veïnes i amb la ciutat.

En la vetlada van participar 25 comerços diferents que van desfilar per l'escenari per a promocionar els seus articles i serveis. Sota el lema Un viatge màgic pel passat, present i futur del comerç a Paterna, establiments de tota mena van promocionar els seus productes utilitzant els viatges en el temps com a fil conductor.

A través d'aquesta iniciativa, i sota el paraigua de la marca municipal #CompraEnPaterna, l'Àrea de comerç que dirigeix el regidor Fernando Carrión busca promocionar els quasi 700 establiments situats a Paterna i que representen una oferta completa i variada perquè els paterners i paterneres puguen trobar allò que necessiten sense eixir de la ciutat.