• Durant la jornada, els assistents van poder gaudir al costat de les seues mascotes i animals de companyia de concursos, tallers, exhibicions, comerç, xarrades, teatre, jocs i food trucks, entre altres activitats.
  • La regidora de Benestar Animal, Mercedes Navarro ha destacat “el gran acolliment que ha tingut aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure la cura i benestar dels animals, millorar la seua tinença i convivència a la nostra ciutat, fomentar les adopcions i afermar el compromís del municipi com a ciutat Animal Friendly”.

L'Ajuntament de Paterna va celebrar ahir la fira *Mascotalia, un gran festival per a gaudir en família dels animals domèstics que es va desenvolupar de 10 a 19 hores al parc de l'Avinguda Europa de la ciutat.

Durant la jornada, els paterners i paterneres que van assistir van poder gaudir al costat de les seues mascotes d'exhibicions, comerços, xarrades, teatre, tallers, jocs i food trucks, entre altres activitats dirigides als animals i els seus propietaris.

La regidora de Benestar Animal, Mercedes Navarro, satisfeta amb el gran acolliment que ha tingut aquesta iniciativa entre la ciutadania, ha destacat que aquesta “aquesta fira és una mostra més del compromís municipal amb el benestar animal proporcionant un punt de trobada per als amants dels animals en el qual trobar articles, productes, serveis i informació relativa a les mascotes i animals de companyia amb estands de botigues especialitzades, escoles d'educació i entrenament o alimentació per a tota mena de mascotes, entre altres coses”.

Durant la trobada, i a través del Refugi Municipal d'Animals de Paterna, es van celebrar els concursos “Talent Animal” i “Bellesa Mestissa Canina” amb el propòsit de fomentar l'adopció responsable d'animals, alhora que es visibilitzen les races mestisses de cans a les quals habitualment no se'ls permet participar en aquesta mena de certàmens de bellesa.

Amb totes aquestes activitats, que han permés promoure la cura i la tinença responsable de les mascotes, el consistori ha volgut afermar el compromís del municipi com a ciutat Animal Friendly.