• Les classes se celebraran el 30 de gener, 27 de març i 24 d'abril en la Piscina Climatitzada Municipal i el 27 de febrer en la Piscina Climatitzada de La Canyada.
  • Els Serveis Esportius Municipals han organitzat de nou aquesta activitat de gran acolliment, en la qual es guia als participants en el ritu d'iniciació al busseig, podent aprendre a usar i manejar l'equip i respirar sota l'aigua, així com les normes de seguretat per a la pràctica d'aquest esport.

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha organitzat una nova convocatòria dels cursos de baptisme de busseig que tan bon acolliment han tingut sempre en edicions anteriors.

En total, seran quatre les jornades que se celebraran i que tindran lloc els dies 30 de gener, 27 de març i 24 d'abril en la Piscina Climatitzada Municipal i el 27 de febrer en la Piscina Climatitzada de La Canyada.

Tal com ha destacat el Tinent d'Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora “l'activitat estarà subjecta als protocols anti-covid recomanats per les autoritats sanitàries i entre altres normes, a més de limitar el nombre de participants, serà obligatori l'ús de màscara en tot moment, excepte en el de la immersió i mantindre la distància de seguretat interpersonal”.

Durant aquestes classes, un professor guiarà als participants en el ritu d'iniciació al busseig, perquè aprenguen a usar i manejar l'equip i a respirar sota l'aigua, així com les normes de seguretat en la pràctica aquest esport.

Consulta ací tota la informació sobre aquesta nova edició dels Baptismes de Busseig.