• El primer premi de 1.500€ i un guardó extraordinari compost de material de pintura valorat en 150€ per al millor treball de l'alumnat de l'Escola de Pintura “Roberto Salvador” de l'Ateneu estan patrocinats per l'Ajuntament de Paterna.
  • Les persones interessades a participar hauran de presentar-se aquest dissabte 21 de maig a les 09.00 hores a l'Escola de Pintura situada en el número 19 del carrer Maestro Canós.

Els carrers de la ciutat de Paterna s'ompliran aquest dissabte, 21 de maig del talent artístic i la creativitat dels amants de la pintura amb la celebració del XXVI Concurs de Pintura a l'aire lliure organitzat per l'Ateneu Cultural en col·laboració amb l'Ajuntament de Paterna.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha destacat que “amb aquest certamen pretenem posar en valor el potencial cultural i artístic de Paterna a través d'obres pictòriques inspirades en els racons de la ciutat” al mateix temps que ha animat a la ciutadania paternera a gaudir d'aquestes creacions en directe.

Les persones interessades a participar en aquest concurs hauran de presentar-se el dissabte a les 09:00 hores a l'Escola de Pintura situada en el número 19 del carrer Maestro Canós, on se'ls segellaran els llenços o taules que vagen a utilitzar per a les seues creacions, que podran entregar de 13 a 14 hores i de 17 a 18 hores.

Les obres, de tècnica lliure, s'exposaran al públic des del 23 de maig fins al 2 de juny a la sala d'exposicions del Gran Teatre Antonio Ferrandis, en horari de 19.00 a 21.00 hores. La fallada de les obres guanyadores i el lliurament de premis tindrà lloc el 2 de juny a les 19.30.

La persona que aconseguisca el primer lloc del certamen s'emportarà 1.500€. Aquest premi, al costat del material de pintura valorat en 150€ que s'emportarà el millor treball de l'alumnat de l'Escola de Pintura Roberto Salvador estan patrocinats per l'Ajuntament de Paterna. D'altra banda, el segon guardó serà d'un import de 800€, patrocinat per Aigües de Paterna i el tercer, de 450€, patrocinat per l'Ateneu Cultural.

A més, les persones interessades a gaudir de les creacions dels artistes participants, podran obtindre un pla amb les seues localitzacions a partir de les 10.00 en l'Oficina de Turisme de Paterna i observar com realitzen les seues obres.

Tots els participants hauran de presentar-se el dissabte 21 de maig a les 9:00h a l'escola del carrer Maestro Canós. Els treballs, les mesures dels quals han de trobar-se entre 60 i 100cm per cadascun dels seus costats, s'entregaran en la mateixa ubicació de 13 a 14h i de 17 a 18h.