Durant les pròximes quatre setmanes, a partir de les 22.30 h, els paterners i paterneres podran gaudir de les pel·lícules més taquilleres de manera gratuïta

A partir d'aquest dissabte 13 de juliol, la Cova Gran de Paterna tornarà a acollir sessions de cinema a l'aire lliure perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir de les pel·lícules més taquilleres de manera gratuïta. 

Les projeccions tindran lloc tots els dissabtes de juliol i el primer d'agost a les 22.30 h en l'àgora de la *Cova Gran, i inclouran tant títols nacionals com internacionals, així com sessions de cinema infantil.

La primera pel·lícula que es projectarà serà Campions, de Javier *Fesser, guanyadora de tres premis Goya i que es preestrenà al Festival de Cinema de Paterna. 

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “a partir de la setmana vinent tornaran a ser els propis paterners i paterneres els que decidiran les pel·lícules que es visionaran participant en una votació en xarxes socials”. 

Entre els títols que es podran triar s'inclouen pel·lícules d'acció com “*Pacific Rim 2” i “Spiderman Homecoming”, comèdies com “Mamma Mia 2” o “Sin rodeos” i pel·lícules infantils com “El príncipe encantador”o“Hotel Transilvania 3”.

Finalment, la regidora ha destacat que “des que l'actual equip de govern recuperara el cinema d'estiu fa quatre anys, prop de 7.000 veïns i veïnes han gaudit de les sessions del cinema d'estiu durant el mes de juliol”.