La Companyia Nacional de Teatre Clàssic-Ron Lalá és l'encarregada d'estrenar la temporada de primavera del Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna. Aquest divendres, 8 d'abril el públic podrà gaudir de la seua obra Aventures i entremesos de Juan Rana un espectacle d'humor, cançons i música en directe amb la creació i interpretacions de la companyia de teatre.

L'obra Greenpiss de la companyia de teatre Yllana es representarà el 29 d'abril per a tractar a través de la comèdia temes com l'ecologia o el futur del planeta. El 6 de maig La Banda Sabinera omplirà el Gran Teatre Antonio Ferrandis de cançons de Sabina amb el seu concert Benditos Malditos. De tornada a l'humor, Rafa Maza farà riure al públic el divendres 20 de maig amb el seu monòleg Fabiolo Connection.

També hi haurà programació cultural per als més xicotets i xicotetes. Com a part de la campanya escolar dirigida a tots els centres docents de Paterna, s'escenificaran obres per a l'alumnat d'infantil, primer, segon i tercer cicle de Primària. Amb un preu reduït i únic en les entrades, els dies 3 i 5 de maig s'interpretarà l'obra Detectius en acció i el 10 i 11 de maig Amic Frankie.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “a través d'aquesta programació tan variada i extensa des de l'Ajuntament de Paterna apostem per la ciutat com un enclavament cultural excepcional on gaudir de teatre, música, dansa, pintura i altres disciplines artístiques”.

La programació cultural s'estendrà al Teatre Capri i a l’Auditori de Paterna. En aquest sentit, la música clàssica arribarà al Auditori amb els concerts de la Jove Orquestra-Cor, la Banda Simfònica del Centre Musical Paternense o el Grup de Percussió del Centre Musical Paternense.

Així mateix, en el Teatre Capri s'interpretaran durant el mes de maig diverses produccions locals com La Patti de peixcaors, Palmira i el guinyol màgic o Sor Madame. Al juny, la Unió Musical Santa Cecília de Paterna, omplirà l'escenari del Capri amb la seua particular interpretació de la música rock.

Totes les activitats es realitzaran atenent les mesures sanitàries vigents i les entrades dels espectacles podran adquirir-se en taquilla de Gran Teatre Antonio Ferrandis els dijous de 19 a *21h i en Tickentradas.