• La Reina va estar abrigallada per la seua Cort d'Honor, composta per Martina Manzanedo, Cristina García, Gemma Cortinas, Eneida Gómez i Rocío Navarro.
  • L'Alcalde Juan Antonio Sagredo va ser l'encarregat d'imposar la insígnia d'or que acredita a Lola Ribas com la màxima representant de les Festes Majors de Paterna en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer mentre que la seua antecessora, Cecilia Calderón Edo li va col·locar la banda.

L'Ajuntament de Paterna va celebrar dissabte passat la presentació oficial de la nova Reina de les Festes Majors 2022, Lola Ribas Martínez i la seua Cort d'Honor, composta per Martina Manzanedo, Cristina García, Gemma Cortinas, Eneida Gómez i Rocío Navarro.

La gala, que va girar entorn dels somnis d'infància de la nova Reina i va estar amenitzada per l'Agrupació Musical de La Canyada de la qual forma part, va tindre lloc en el Gran Teatre de Paterna i va ser el retrobament amb aquest acte després de dos anys sense celebrar-se a causa de la situació sociosanitària derivada de la pandèmia.

L'anterior Reina de les Festes, Cecilia Calderón Edo va ser l'encarregada d'imposar la banda que acredita a Lola Ribas com la màxima representant de les Festes Majors de Paterna en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer. Mentre que el primer edil es va encarregar d'imposar-li la insígnia d'or.

Durant la seua intervenció, l'Alcalde de Paterna va destacar “la importància d'aquest acte que ens permet continuar mantenint visca la il·lusió, les ganes i l'interés per tot allò que ens defineix com a poble, configura la identitat de la nostra ciutat i aconsegueix que els nostres costums i els nostres senyals d'identitat, continuen perpetuant-se, any rere any”

La gala va comptar també amb la presència de la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, així com de representants de totes les federacions i del teixit festiu, cultures i social de la ciutat.