• Els cinemes Kinépolis València acolliran la presentació dimarts que ve 25 de gener. La projecció comptarà amb la presència del propi realitzador, Paco Plaza.
  • Mitjançant les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, l'Ajuntament de Paterna i Kinépolis consoliden la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol.

Les preestrenes del Festival de Cinema Antonio Ferrandis acolliran dimarts que ve 25 de gener la presentació de "La Abuela", la nova pel·lícula del director valencià Paco Plaza (REC, Verónica, Quien a Hierro Mata) escrita per Carlos Vermut (MagicalGirl, Quién te cantará).

La projecció es durà a terme a les sales dels cinemes Kinépolis València. A l'esdeveniment assistirà el propi realitzador de la cinta.

La pel·lícula conta la història de Susana (Almudena Amor), que ha de deixar la seua vida a París com a model per a tornar a Madrid, a causa de l'estat de salut de la seua àvia Pilar (Vera Valdez). Susana necessita trobar a algú que cuide de Pilar, però el que haurien de ser només uns dies amb la seua àvia, s'acabaran convertint en un terrorífic malson. La pel·lícula arribarà a les sales el pròxim 28 de gener de 2022.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l'Ajuntament de Paterna i Kinepolis, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.