L'Ajuntament ha aprofitat les vacances per a executar més d'una desena d'obres de millora en els centres escolars de la localitat

L'Ajuntament de Paterna ha executat durant l'estiu més d'una desena d'obres de millora en els diferents col·legis de la localitat amb l'objectiu de posar a punt les instal·lacions abans del començament de les classes.

Tal com ha explicat el regidor d'Educació, David Fortea “les actuacions s'han realitzat amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i han permés continuar avançant amb les necessitats plantejades pels propis centres i AMPAS”.

En aquest sentit, Fortea ha assenyalat que “les obres escomeses han tingut com a objectiu condicionar les instal·lacions perquè els escolars puguen començar el pròxim curs en les millors condicions d'habitabilitat i seguretat”.

Entre les actuacions realitzades destaca la renovació del paviment de la cuina del CEIP Ausias March, així com l'adequació de l'aula infantil destinada als xiquets i xiquetes de 2 anys amb la millora d'aules i la modernització de les condícies, o el reforç del clos de la zona que limita amb el parc Alborgí.

A més, en el CEIP Jaume I s'ha construït un nou rebost i s'han fet treballs de manteniment en el sistema de lampisteria igual que en el *CEIP La Coma.

D'altra banda, en el CEIP de Lloma Llarga s'han afegit nous ventiladors i tendals, i s'ha millorat la climatització de les finestres de l'escala i del pis superior del centre.

Així mateix, s'ha repintat la pista esportiva per a reduir els reflexos del sol i la calor emesa, i s'han afegit sostres als patis augmentant les zones d'ombra.

Finalment, en el CEIP Torre de Paterna, antic CEIP Vicente Mortes, s'han fet treballs de lampisteria, s'ha millorat la seguretat en les zones d'esbarjo amb nous revestiments i s'han condicionat els accessos als patis.