Durant tot l'exercici 2024-2025, Clara Agranes Martínez serà la màxima representant de les Festes Majors de Paterna en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer acompanyada per la seua Cort d'Honor, composta per Alexia Torromé Ribes, Almudena Carrasco Esparcia, Lucía Barres Martínez i Claudia Portillo Tomás

Un any més, el Casino de la Plaça del Poble es va convertir aquest cap de setmana en l'escenari de l'acte institucional d'elecció de la nova Regina de les Festes Majors de Paterna per a aquest exercici 2024.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va ser l'encarregat d'anunciar a Clara Barres Martínez com a nova representant de les Festes Majors de Paterna en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

Un càrrec que ostentarà acompanyada de les altres quatre joves paterners que concorreran a l'elecció i que compondran la seua Cort d'Honor: Alexia Torromé Ribes, Almudena Carrasco Esparcia, Lucía Barres Martínez i Claudia Portillo Tomás.

El primer edil, acompanyat per la Tinenta Alcalde de Tradicions, Isabel Segura, va destacar “el gran compromís i orgull que suposa ostentar aquesta figura tan arrelada i representativa de la nostra Vila i que perpètua i posa en valor la cultura i tradicions de Paterna”.

De la mateixa manera, Sagredo també va agrair la responsabilitat exercida per la Regina de les Festes 2023, Laura Rodríguez Lucena i la seua Cort d'Honor, conformada per Cristina Buendía Valenciano i Alba Peris Peña, durant l'exercici sortint.