La gala estarà amenitzada per l'actuació de l'il·lusionista Jammes Garibo i un espectacle d'acrobàcies

El Gran Teatre de Paterna acollirà demà dissabte 29 de juny, l'acte de presentació de Cecilia Calderón com a nova Reina de les Festes Majors 2019.

La gala, que donarà començament a les 20 hores en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, comptarà amb l'actuació de l'il·lusionista Jammes Garibo, especialista en la màgia de gran format i guanyador del Merlet Màgic en el campionat internacional d'il·lusionisme.

A més, durant l'acte, els assistents gaudiran d'un espectacle d'espectacle d'acrobàcia i música i es projectaran vídeos per a donar a conéixer a les representants de les pròximes Festes Majors del municipi. 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, serà l'encarregat de rebre en l'escenari a la Reina i a la seua Cort, formada per Sara López, Raquel Mateo, Silvia Olmo, Aroa Portillo, Patricia Rivelles, Nuria Saiz i Jessica Sastre.

També participaran en l'esdeveniment la Reina sortint, Carolina Bertó, que cedirà el testimoni a Cecilia Calderón com a nova representant de les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.