Les inscripcions podran realitzar-se online en la web de l'Ajuntament i presencialment en la Piscina Climatitzada Nucli urbà i en el Poliesportiu la Canyada

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini d'inscripció en els cursos gratuïts d'autoprotecció personal per a dones majors de 16 anys, que començaran a impartir-se aquest mateix mes de setembre i que han sigut organitzats per Policia Local en col·laboració amb la concejalia d'Igualtat.

Tal com ha explicat la Tinent Alcalde de Seguretat, Núria Campos “enguany hem augmentat la durada dels tallers, que comptaran amb 20 sessions amb dues classes per setmana d'hora i mitja, amb l'objectiu d'ampliar tant la formació teòrica com pràctica”.

A més, Campos ha assenyalat que “els cursos es desenvoluparan en diferents instal·lacions com la Ciutat Esportiva Municipal, el poliesportiu de Valterna Nord de Lloma Llarga, el poliesportiu municipal de La Canyada i el poliesportiu municipal de la Coma per a acostar els tallers a tots els barris i al major nombre de dones possible del municipi”.

El primer dels tallers començarà el pròxim 16 de setembre a la Ciutat Esportiva Municipal i per a facilitar l'assistència comptarà amb dos horaris, de demà els dilluns i dimecres de 9.30 a 11 h, i de vesprada de 15.30 a 17 els dimarts i dijous.

Les inscripcions podran realitzar-se online en la web de l'Ajuntament en l'enllaç Taller d'Autoprotecció, i presencialment en la Piscina Climatitzada Nucli urbà i en el Poliesportiu la Canyada, en horari dilluns a divendres 9 a 21 h.

Només es permetrà una inscripció per dona i en cas de no estar disponible el grup desitjat, podran inscriure's en la llista d'espera.

Finalment, Núria Campos ha recordat el gran acolliment d'aquests cursos entre les dones del municipi “sol en la passada edició van participar més de 400 dones”.

I en aqueix sentit, ha destacat la importància dels tallers que permeten a les dones “aprendre eines d'autodefensa, al mateix temps que descobreixen tots els recursos dels quals disposa l'Ajuntament i que estan al seu abast, per a fer front a la violència masclista”.