Els treballs han començat ja i s'executen de forma íntegra a la nit per a no entorpir la fluïdesa del trànsit durant el dia

Paterna inverteix més de 600.000 euros en l'asfaltat de dues artèries del polígon Font del Gerro de Paterna. En concret, ja s'ha començat el fresat del primer tram des de Vila de Madrid fins a Ciutat de Sagunt. Uns treballs que estan realitzant-se de forma íntegra durant la nit per a no entorpir la fluïdesa del trànsit rodat durant el dia.

Les obres suposaran l'asfaltat del carrer Ciutat de Barcelona en tots dos sentits i també la de vila de Madrid en un només sentit ja que, com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, en Vila de Madrid ja es va realitzar una actuació d'asfaltat fa dos anys.

Els treballs duraran aproximadament dues setmanes i suposaran una millora de l'estat actual d'aquesta zona. Les obres estan emmarcades dins del Pla Transforma IV que compta amb una inversió de 3 milions d'euros.

La regidora, Nuria Campos, ha assegurat que "continuarem invertint en asfaltat públic per a millorar el trànsit rodat en tots els barris de Paterna i en totes les àrees industrials del municipi".