S'han netejat un total de 628 contenidors amb aigua a pressió i desinfectant en tot el terme municipal

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat la campanya de neteja a fons duta a terme en l'últim mes en tots els barris de la localitat, dins de la iniciativa “Paterna Neta” que té com a objectiu el manteniment i neteja donen els espais públics.

Des de finals d'abril, un dispositiu de neteja format per operaris de l'empresa FCC i de l'empresa pública Gestió i Serveis de Paterna han col·laborat per a dur a terme aquesta actuació de neteja en profunditat.

En concret s'ha destinat un dispositiu format per dos encarregats i deu operaris, una barredora, un camió cisterna, un bolquet i un equip d'aigua d'alta pressió, a la neteja de carrers, voreres, places i jardins de la localitat.

Durant més d'un mes s'han netejat a fons més d'un centenar de carrers en els barris de Bovalar- Casa Verdes, La Canyada, La Coma, Campament, Santa Rita, Lloma Llarga, Terramelar, Alborgí i zona Centre.

Així mateix, s'ha dut a terme la neteja de 628 contenidors en tot el terme municipal amb aigua a pressió i desinfectant, que continuarà la setmana vinent. 

A més, també s'han realitzat serveis especials com la neteja intensiva dels voltants de col·legis electorals durant la jornada d'eleccions, del parc empresarial Tàctica després del Mig Any de Intercomparsas i s'ha procedit a condicionar els centres cívics del municipi.

D'altra banda, la campanya s'ha completat amb l'asfaltat, adequació de voreres i pintura viària en carrers com Moixent, Segorb, Almenara, Alcossebre o Alginet de Terramelar, el carrer LLicsó de Lloma Llarga o els principals carrers de la Canyada.

Aquestes últimes accions formen part de la quarta fase del Pla Transforma, al qual l'executiu socialista ha destinat 24 milions d'euros i que ha permés en els últims tres anys l'asfaltat i millora de 68.000 m2 de vies, i més de 200.000 m2 entre voreres i vorades