Paterna ha acollit aquest cap de setmana els actes de Presentació i Exaltació de les Falleres Majors de la ciutat, màximes representants de les festes durant l'any 2019.


El divendres es va celebrar la presentació de la Fallera Major de Paterna, Andrea López acompanyada de la seua Cort d'Honor formada per Sandra Lozano, Sheila García, Rosa María Artigues i Ana Belén Biscaí.


El dissabte va ser el torn de la presentació de la Fallera Major Infantil, Núria Alcázar, que va ser presentada al costat de la seua Cort d'Honor composta per Eva Jiaxin Benet, Leyre De la Creu, Mara Rumi, Karla García, Candela Minguet, Ainara González, Alba Banacloig i Desireé Calero.


L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va acompanyar a les Falleres Majors en tan important moment, va aprofitar el seu discurs per a enaltir la figura de les homenatjades, als qui va convidar a gaudir al màxim del seu regnat, i agrair a la Junta Local Fallera, i especialment al seu president Goyo Buendía, “la seua implicació per fer de les Falles unes festes cada vegada grans”.