L'Ajuntament ha encarregat un estudi per a connectar Lloma Llarga Sud amb la CV-35 i la CV-31

L'Ajuntament de Paterna encarregarà un estudi per a analitzar la viabilitat de connectar Lloma Llarga Sud amb la CV-31 i la CV-35 amb l'objectiu de millorar la mobilitat rodada de la zona mitjançant la creació de noves vies d'eixida.

Així ho ha anunciat hui la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que l'equip de govern socialista ja ha sol·licitat a la conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, titular d'aqueixes dues grans vies, la incorporació del barri a aquestes carreteres.

“Aquest estudi, que se suma a un altre de trànsit del barri que ja hem remés a conselleria, ens permetrà conéixer les possibilitats que existeixen de connectar Lloma Llarga amb les carreteres que l'envolten i com pot influir en la mobilitat d'aqueixes vies la incorporació de trànsit procedent d'aquest barri”, ha indicat Campos. 

En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “aquest segon estudi és necessari perquè conselleria autoritze la connexió del barri a la CV-35 i CV-31”.

Finalment, Campos ha recordat que amb aquesta actuació l'equip de govern socialista buscar donar solució als embossos i problemes de trànsit que es generen en el barri mitjançant la millora dels seus accessos.