Les obres del nou camp de rugbi, seu de l'escola Paterna Ciències, tindran un cost de 70.000 euros

L'Ajuntament de Paterna començarà la construcció d'un camp de Rugbi totalment equipat per a la pràctica professional, en el Camp de Más del Rosari-La Coma.

Tal com ha explicat el Tinent d'Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, “des que s'instal·lara l'escola de Rugbi Paterna Ciències en la nostra localitat, Paterna s'ha convertit en un referent d'aquesta disciplina esportiva que cada vegada compta amb més seguidors”. 

I en aqueixa línia, Mora ha destacat que “des de l'Ajuntament volem continuar demostrant la nostra implicació i suport a l'Escola i a la Federació de Rugbi facilitant unes instal·lacions professionals i totalment equipades que s'ajusten a les seues necessitats”. 

Per a això, l'Ajuntament invertirà 70.000 euros en la renovació del camp de rugbi, on actualment entrena el Paterna Ciències, instal·lant pals fixos i dibuixant els marcatges consensuats per la Federació en el terreny de joc.

“L'objectiu és que Paterna compte amb un camp exclusiu per a aquesta pràctica esportiva, de manera que les porteries de futbol que actualment existeixen en el terreny se substituiran per unes portàtils” ha assenyalat Mora.

Les obres, que van començar aquesta setmana, tindran una durada de tres setmanes, de manera que estaran acabades per al començament de la nova temporada el mes de setembre.