L'Ajuntament de Paterna va a començar a treballar per a preparar els pressupostos municipals per a 2019. Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo al costat de la regidora d'Hisenda, Eva Pérez.

Durant la trobada amb els mitjans mantinguda aquest matí, el primer edil ha avançat que “hui mateix he signat la providència per la qual es dóna trasllat a totes les àrees del consistori que comuniquen a Alcaldia les previsions de despeses i/o ingressos per al pròxim exercici amb la finalitat de poder formalitzar els comptes per a 2019” al mateix temps que ha recordat que “l'any passat, aqueixa mateixa ordre es va donar un mes després, és a dir, en el mes d'abril, la qual cosa ens va permetre tenir el projecte de pressupostos preparat en el mes de juliol”.

Respecte a les xifres econòmiques de l'Ajuntament, Sagredo ha fet un balanç molt positiu de les mateixes. Referent a açò, ha indicat que “el deute està per sota del 45% i complim amb el període mitjà de pagament, que és de 16 dies, i amb l'objectiu d'estabilitat pressupostària, amb una capacitat de finançament (superàvit) propera als 9 milions d'euros”.

“Paterna està sent exemple de gestió econòmica i financera. A més d'arreglar els problemes heretats del PP, estem al capdavant d'obra pública, amb el consegüent foment d'ocupació”, ha puntualitzat l'Alcalde.

“El nostre objectiu és tornar a confeccionar un pressupost equilibrat entre ingressos i despeses que ens permeta seguir invertint en el municipi, en la millora d'infraestructures i serveis públics i, en definitiva, en la qualitat de vida dels paterners i paterneres”, ha assegurat la regidora d'Hisenda.