• Fins al pròxim 1 d'abril, totes aquelles veïnes majors d'edat i empadronades a Paterna que vulguen optar a ser Regina de les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer poden presentar les seues sol·licituds presencialment per registre general d'entrada o de manera digital a través de la seu electrònica.
  • La preselecció de la Reina i la seua Cort es realitzarà els dies 4 i 5 d'abril i el 8 d'abril se celebrarà l'Acte d'Elecció de la Regina.

Després de dos anys consecutius de l'últim regnat degut a la pandèmia, Paterna ha obert una nova convocatòria per a triar a la que serà la Regina de les Festes Majors d'aquest 2022 i a la seua Cort d'Honor.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha posat en valor aquesta figura que va nàixer fa més de 100 anys, que representa una de les tradicions més paterneres i simbolitza l'arrelament de les nostres festes majors.

En aquest sentit, Espinosa ha agraït a Cecilia Calderón Edo, Regina de les Festes 2019-2021 i a les 7 components de la seua Cort d'Honor el seu compromís amb la ciutat i responsabilitat amb el càrrec en aquests anys tan difícils “en els quals ens han demostrat la seua inclinació per la nostra Vila, el seu afecte per les nostres festes i la seua dedicació per preservar les nostres tradicions”.

Totes aquelles empadronades a Paterna majors de 18 anys que vulguen optar a ser Regina de les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer tenen de termini fins al pròxim 1 d'abril per a presentar les seues sol·licituds presencialment per registre general d'entrada o de manera digital a través de la seu electrònica.

Com a novetat respecte a anteriors edicions, enguany el jurat estarà compost per un representant nomenat per cada entitat festiva integrant de la Comissió de Festes a més de per una persona externa especialitzada en aquesta mena de certàmens.