Tras el acto de homenaje las parejas han disfrutado de un banquete con baile organizado por el Ayuntamiento

L'Ajuntament de Paterna ha celebrat aquest matí les Bodes d'Or de quasi una vintena de matrimonis paterners durant un acte d'homenatge on les parelles han sigut obsequiades amb una placa commemorativa i un ram de flors com a record del seu aniversari.  

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor del Major, Julio Fernández han rebut als 17 matrimonis que enguany complien 50 anys de casats en una recepció en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

Durant l'acte, el primer edil ha sorprès a les parelles oficiant una simbòlica i emotiva cerimònia per a ratificar el compromís matrimonial que van adquirir en 1968 i en la qual no ha faltat el si vull!

En la seua intervenció, l'Alcalde ha aprofitat per a retre homenatge als presents, als qui ha manifestat que “és un orgull compartir amb vosaltres i vosaltres mig segle d'amor, sou un exemple d'unió i de convivència”.

 Per la seua banda, el regidor Fernández ha volgut subratllar la importància d'aquest esdeveniment que l'Ajuntament porta organitzant des de fa més de dues dècades i amb el qual “cerca reconèixer la història personal de cadascuna de les parelles ,sumant-nos a la celebració de tan assenyalada data”.

Després de l'acte, els matrimonis, acompanyats de l'Alcalde i el regidor han gaudit d'un banquet amb ball inclòs on se'ls ha obsequiat amb una foto en record de les seues Bodes  d'Or.