El termini de presentació de les sol•licituds finalitzarà el pròxim 28 de març

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea de Promoció i dinamització municipal, ha obert el procés de selecció de la pròxima Regina i Cort d’honor de les Festes Majors del 2015.

Les interessades a formar part de la Cort i representar a Paterna durant les Festes Majors, hauran de complir una sèrie de requisits com estar empadronades a Paterna i ser majors de 18 anys. A més en relació amb les obligacions del càrrec, les triades hauran de proveir-se del trage de valenciana i tindran el deure d’assistir a tots els actes que determine la Comissió de Festa, lúdics, religiosos…i en cas d’incompliment es podrà adoptar la no participació en els actes protocol•laris on haja d’assistir la Cort, ni ocupar els llocs de privilegi reservats per a esta.

Les sol•licituds podran presentar-se, fins al pròxim 28 de març de 2015, en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Paterna i hauran d’anar acompanyades d’una fotocòpia del DNI.

Selecció de les dames i la Regina de les Festes Majors de Paterna

Una vegada presentades les sol•licituds, un jurat designat per la Comissió de Festes i compost per tres personalitats especialitzades en este tipus d’esdeveniments i alienes al municipi prendrà l’esperada decisió.

La preselecció de la Cort tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril a les 20 hores en el Teatre Capri i consistirà en una entrevista personal, així com la realització de les proves que el Jurat considere oportunes.

No serà fins al 18 d’abril quan els veïns de Paterna coneixeran, per fi, qui serà la seua Regina durant les Festes Majors del 2015. El nom de l’afortunada es coneixerà durant l’acte de selecció que tindrà lloc a les 12 del matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Per a més informació, pots descarregar-te les bases de la selecció de Regina i Cort d’honor ací