Durant les nits d'aquest divendres i del dissabte, les Falleres Majors de Paterna, Natalia Martínez i Arantxa Giménez, acompanyades per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la Presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Giménez, han recorregut els carrers de totes les comissions falleres de la ciutat per a homenatjar amb albaes als seus màxims representants.

La Nit d’Albaes ha tornat aquest cap de setmana a Paterna per a homenatjar els i les màximes representants de les 16 comissions de la localitat a través d'aquest típic cante valencià.

Al ritme del tabalet i la dolçaina, les Falleres Majors de Paterna, Natalia Martínez i Arantxa Giménez, acompanyades per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la Presidenta de la Junta Local Fallera Amparo Giménez, han recorregut tots els casals de la ciutat per a homenatjar amb *albaes als màxims representants de les diferents comissions falleres.

El divendres, la comitiva fallera va partir des de l'Ajuntament per a visitar les falles del centre urbà, Vicente Lerma-El Clot, El Vaig moldre, Crist de la Fe, Sant Roc, Grups de la Mercè, Gran Teatre, Mariano Benlliure i Campament.

El dissabte el recorregut va començar en la falla Porta del Sol-La Canyada i va seguir amb les visites a les Falles de Terramelar, Enric Valor, L’Amistat, Vicente Mortes, Colom d’Or, Dos de Maig i Alborxí.

D'altra banda, el Parc Central va acollir el diumenge el concurs de paelles que, cada any, celebra Junta Local Fallera.