• La marxa ha iniciat el seu recorregut les 11 hores en el Parc Central i ha reunit a totes les associacions de dones de la ciutat acompanyades per l'Alcalde Juan Antonio Sagredo, la regidora d'Igualtat, Isabel Segura així com membres de l'equip de govern i de la corporació municipal.
  • La convocatòria, que ha estat amenitzada per una batucada, ha finalitzat amb la lectura d'un manifest a càrrec de les alumnes Àngels i Lucía del centre educatiu paterner Escola 2

L'Ajuntament de Paterna ha celebrat aquest dimarts 8 de març en el Parc Central la tradicional Marxa Cívica amb motiu del Dia Internacional de la Dona. A aquesta convocatòria s'han unit desenes de persones que no han volgut deixar passar la data per a celebrar tots els avanços en qüestions d'igualtat i reclamar tot el que falta per aconseguir.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha assenyalat que “aquest acte és una cita molt important que posa el focus en la figura de la dona, ja que és una reivindicació de tot el recorregut històric de la seua lluita, així com de les qüestions pendents d'aconseguir”.

“A través d'aquesta jornada i de totes les activitats que hem organitzat durant aquests dies pretenem visibilitzar totes les desigualtats que pateixen les dones per a poder lluitar contra elles”, ha explicat la regidora Segura.

La marxa s'ha représ enguany després que en 2021, a causa de la situació sanitària, es programaren de manera en línia totes les activitats relacionades amb el Dia de la Dona.

Amb la presència de totes les associacions de dones de Paterna, alumnes/as del centre educatiu Escola 2, l'Alcalde Juan Antonio *Sagredo, la regidora d'Igualtat així com membres de l'equip de govern i de la corporació municipal, la Marxa Cívica ha finalitzat amb la lectura d'un Manifest amb motiu del Dia de la Dona, en el qual s'ha explicat la història i origen de la celebració del 8 de març i s'han reivindicat les desigualtats que hui dia encara viuen les dones.