Les Falleres Majors de Paterna reben l’afecte de la família fallera de Paterna

Marta Tarín i Andrea Alcázar van viure amb gran intensitat i emoció este cap de setmana els seus respectius actes d’exaltació com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Paterna. Van ser dos esdeveniments extraordinaris amb una impecable posada en escena que demostra el bon treball i el atenció amb què ho havien preparat els responsables de la Junta Local Fallera de Paterna. El Gran Teatre Antonio Ferrandis, replet de públic en ambdues cites, va servir de marc una vegada més perquè el món faller de Paterna demostrara el seu afecte per les dos jóvens que s’han convertit en les màximes representants d’esta Festa en el municipi paterner.

També era la primera exaltació en què participava Goyo Buendía com a president d’esta entitat, així com per a Elena Martínez des que va accedir al càrrec d’alcaldessa de Paterna. Ambdós van acompanyar en tot moment a les Falleres Majors de Paterna en un dels dies més especials del seu regnat i van ser els encarregats de fer la imposició de la banda que acredita la seua condició.

Ambdós actes van ser precedits per espectacles musicals que van enlluernar el públic assistent. En el cas de Marta Tarín, l’espectacle ‘Súper star’ va suposar un repàs per les cançons que han compost la banda sonora de la vida de bona part del públic present. Pel que fa a Andrea Alcázar, l’espectacle va arreplegar la música i ambientació de la popular pel•lícula de dibuixos animats “Frozen”. Qui fora president de la Junta Central Fallera, Felix Crespo, va ser el mantenidor de la Fallera Major de Paterna, amb una impecable al•locució en la qual va destacar l’orgull de sentir-se faller i va exalçar les virtuts de Marta Tarín. No menys correcte va estar el mantenidor de la Fallera Major Infantil de Paterna, Ivan Calzado, membre de la Falla l’Amistat i que va desprendre frescor i dolçor en les seues paraules dedicades a Andrea Alcázar

Arribat el moment de prendre la paraula, Marta i Andrea van fer gala d’una gran enteresa dominant els nervis i articulant un sentit discurs. Marta Tarín no va voler oblidar-se de les seues companyes de regnat: Elisabeth, Beatriz, Rocío i María, de la mateixa manera que Andrea va fer el propi amb Nayara, Paula, Alèxia, Carla, Rocío i Paula. Per a ambdues Corts d’Honor els actes celebrats este cap de setmana suposen l’inici d’un mateix camí que recorreran juntes fins a la nit de Sant Josep. En ambdós discursos es va subratllar l’agraïment de les Falleres Majors cap a familiars, amics i membres de les seues comissions pel suport prestat per a poder viure una experiència única en la vida.

A més del suport de les distintes comissions falleres, com és tradicional tots els col•lectius culturals i festius de Paterna van voler estar presents en l’acte per a acompanyar les Falleres Majors. En particular, l’alcaldessa, Elena Martínez, va desitjar “tota la sort a Marta i Andrea”, a qui va considerar “digníssimes representants de les Falles de Paterna i fidel reflex de la tradició, elegància, amor i sentiment amb què Paterna viu estes Festes”.

 imatges corresponents a les exaltacions de les Falleres Majors de Paterna