Se trata de la 19ª edición de esta jornada que se celebró en el Parque Infantil de Tráfico del Parc Central de la localidad

La Policia Local de Paterna va celebrar ahir el dia de l'Educació Viària amb una jornada dedicada a transmetre les normes per a una mobilitat segura als xiquets i xiquetes del municipi.

Durant la vesprada, desenes de menors es van donar cita al Parc Infantil de Trànsit del *Parc Central per a gaudir de tallers de dibuixos i manualitats plàstiques organitzades pel Cos de Seguretat en col·laboració amb l'Ajuntament.

Els assistents també van poder gaudir d'una exposició amb els vehicles que usualment utilitzen els membres de les forces de seguretat i en la qual van participar membres de la Policia Local, Exercite, Protecció Civil, Policia Nacional, Bombers o Sanitat.

A més, la Unitat Canina de la Policia Local va realitzar una demostració de confiscació drogues i els menors van realitzar el circuit de karts sota supervisió dels agents, on van aprendre les normes bàsiques de circulació. 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, juntament amb la regidora de Seguretat, Nuria Campos, van ser l'encarregat d'entregar els premis als guanyadors del concurs de dibuix organitzat per la Policia en el qual van participar els alumnes i alumnes de primària dels centres escolars municipals.

Enguany el premi va recaure en Eva Jiaixin Benet Barea del CEIP Regina Carmelí, David Peláez Marí del col·legi Sanchis Guarner i Abril Santa María Ruiz del Jaume I, que van guanyar una bicicleta cadascun. 

Per a acabar el primer edil va voler aprofitar per a felicitar a tots els agents pel gran treball de conscienciació que duen a terme entre els xiquets i xiquetes de Paterna, “educant en les regles i valors necessaris per a una mobilitat segura i fomentant-los hàbits responsables”, va concloure el primer edil.