Para el curso 2019-2020 se amplían grupos en los idiomas de inglés, italiano, valenciano, alemán y francés

L'Escola Oficial d'Idiomes de Paterna ha obert el termini de preinscripcions, tant per a nous alumnes i alumnes com per a renovació de matrícules per al pròxim curs.

Així ho ha anunciat el regidor d'Educació, José Manuel Mora, qui ha assenyalat que “per a aquest 2019-2020 es crearan huit nous grups per a donar resposta a l'alta demanda de veïns i veïnes que desitgen aprendre idiomes, la qual cosa suposarà un augment de 240 noves places per al pròxim curs”.

En aqueix sentit, el regidor ha recordat que “l'any passat al voltant de 1.500 persones es van preinscriure en les classes d'idiomes, la qual cosa va evidenciar la importància i necessitat que Paterna comptara amb una seu de l'EOI, permetent que els paterners i paterneres no hagueren de desplaçar-se fora del municipi per a rebre les seues classes”.

En concret, es crearan dos nous grups d'anglés, italià i valencià i un més en les classes d'alemany i francés. Les classes, que seran presencials, comptaran amb un màxim de 30 alumnes i alumnes. 

Quant a les inscripcions, el termini estarà obert del 12 al 27 de juny i les sol·licituds hauran de realitzar-se telemàticament a través de la web del Generalitat en l'enllaç http://www.eoi.gva.es/es/admissio-i-matricula o de la web http://mestreacasa.gva.es/web/eoipaterna .

A més, els interessats que tinguen coneixements previs d'un idioma, però que no disposen de cap dels certificats reconeguts oficialment, podran preinscriure's en la prova de nivell des del 12 de juny fins al 8 de setembre de 2019 a través de la mateixa web.

L'EOI de Paterna, va obrir les seues portes l'any passat en les acabades d'estrenar instal·lacions del centre de Santa Rita en el qual l'Ajuntament va invertir un milió d'euros per a condicionar-lo.

A més de les sales equipades per a la docència, la reforma va incloure condícies adaptades, un vestíbul, un magatzem, un despatx de direcció i una aula de major grandària s'utilitza com mediateca.