En els últims mesos s'han intensificat les obres d'adequació de voreres que es trobaven alçades per les arrels dels arbres

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat la reparació de les voreres als carrers 8 i 29 del barri de la Canyada sumant-se a la millora de més d'una dotzena de voreres en tot el veïnat.

Tal com ha explicat la Tinenta d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos “en els últims tres mesos s'han intensificat les obres d'adequació de voreres del barri amb l'objectiu de millorar la mobilitat per als vianants dels veïns i veïnes”

I en aqueix sentit, Campos ha destacat que “les obres han consistit a substituir les llambordes que s'havien alçat a causa de les arrels dels arbres aplanant el terreny prèviament, i evitant en tot moment danys als arbres”.

En concret s'han reparat voreres als carrers 11, 7, 1, 3, 5, 13, 30 i 202 que se sumen als *bacheos realitzats en les calçades dels carrers 342, 460, 543, 138 o la 602.

A més, la Tinenta d'Alcalde ha recordat que les obres s'inclouen dins d'un pla d'actuació integral de millora de carrers i voreres en el barri de la Canyada al qual l'Ajuntament ha destinat una partida de 2.848.000 euros.

El pla contempla l'adequació de l'aglomerat asfàltic de 60.000 m2 de superfície i la reparació de més de 90.000 metres lineals de vorades en les diferents zones del barri, entre les quals es que inclouen Montecañada, el Plantío, la Vallesa, o el centre de la Canyada.