L'actuació ha inclòs la renovació de tota la canalització que evitarà inundacions en tota la zona

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat les obres del carrer Jacinto Benavente, en el barri d'Alborgí, que ha permés la urbanització i millora de les canalitzacions d'aigua i pluvials en tota la via.

“S'ha renovat de manera integral tota la canalització de la zona, de manera que a partir d'ara s'evitaran inundacions tant al carrer com en la part baixa de la ciutat”, ha explicat la Tinenta d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos.

En concret, s'han construït dos nous ramals per a la xarxa d'aigües pluvials amb una longitud de 387 metres lineals i s'ha augmentat la xarxa de sanejament, amb la instal·lació de 126 metres lineals que complementen la xarxa existent.

A més, Campos ha destacat que l'actuació ha inclòs la millora de tot l'entorn i en aquest sentit ha explicat que “s'ha urbanitzat 2.241,62 m2 de voreres i renovat 1.017,32 m2 de paviment asfàltic que es trobaven molt deteriorats, amb nombrosos pegats i desnivells, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat rodada i per als vianants”.

Així mateix s'ha canviat l'enllumenat públic amb la instal·lació de nous fanals cada 21 metres i s'ha instal·lat un nou carril bici al llarg del carrer.

També s'ha renovat el mobiliari urbà amb noves papereres, bancs i bolardos i s'han plantat escocells cada 7 metres amb instal·lació de reg per degoteig.

Finalment, Campos ha volgut agrair als veïns i veïnes de la zona la seua comprensió pels inconvenients causats per les obres i els ha emplaçat a gaudir d'aquest nou entorn molt més agradable, accessible i funcional, que millorarà la qualitat de vida dels seus residents”.