Més d'una desena d'operaris treballaran per a mantindre la neteja de les zones públiques durant els esdeveniments més multitudinaris

L'Ajuntament de Paterna està preparant un servei de neteja viària especial durant les Festes Majors amb l'objectiu de mantindre endreçades els carrers del municipi.

Per a això, s'incrementaran els mitjans materials i humans durant els principals actes de les festes, incloent la neteja prèvia i posterior dels carrers on se celebren els esdeveniments.

En concret, es destinaran dos *barredoras amb conductor i 12 peons per a les desfilades de les nits cristiana i mora i dues barredoras, una cuba, dos bolquets i 10 operaris per a la Cordà i Recordà.

Així mateix, durant els concerts, paelles i espectacles musicals s'organitzarà un operatiu format per 7 peons, una maquina agranadora, cuba, bolquet i hidrolimpiadora amb l'objectiu de garantir la neteja de les zones després dels esdeveniments.

A més, també es reforçarà la neteja en les zones de comparses, amb un servei diari amb cuba, *barredora i un equip de pressió, més dos operaris amb sopladora i s'augmentarà la recollida de fem als voltants dels locals festers.