Les obres s'han realitzat en horari nocturn per a causar el menor trastorn als treballadors i treballadors del parc empresarial

L'Ajuntament de Paterna ha dut a terme una actuació de millora de la mobilitat rodada al Parc Tecnològic mitjançant l'asfaltat de les principals vies.

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, “amb aquesta actuació s'ha aconseguit millorar el trànsit rodat i la seguretat viària tant per a vehicles com vianants en les principals vies del parc empresarial”.

I en aqueix sentit ha destacat que “l'objectiu és que facilitar tant l'accés al parc com la mobilitat en el seu interior a les 8.000 persones que actualment treballen en una de les més de 580 empreses del parc”.

Les obres, que es troben emmarcades en l'IV Pla Transforma, han inclòs el reasfaltat dels carrers Thomas Alva Edison, Benjamí Franklin, així com el carrer Juan de la Cierva, una de les vies d'entrada i eixida del parc empresarial més transitades i que conseqüentment es trobava més deteriorada. 

A més de renovar el sòl asfàltic, també s'han reposat guals i s'han pintat nous senyals horitzontals per a millorar la seguretat viària.

En aqueix sentit, la regidora ha explicat que “les obres s'han realitzat en horari nocturn per a causar el menor trastorn possible al trànsit en hores habituals de treball”.

Finalment, la regidora ha destacat que “és prioritari per a l'Ajuntament continuar modernitzant les infraestructures dels nostres polígons per a continuar desenvolupant el potencial empresarial de Paterna”.

Així mateix, la regidora també ha recordat que en els últims anys s'han realitzat diferents actuacions al Parc Tecnològic com la millora de la captació d'aigua de pluvials, que amb una inversió de quasi 120.000 euros va permetre renovar les reixetes i instal·lar una nova canonada per a evacuar l'aigua de la pluja evitant inundacions en època de forta pluges.