El Gran Teatre també acollirà l'espectacle musical “We love Queen” dedicat a la mítica banda britànica

El Gran Teatre de Paterna ha presentat la seua programació per al primer trimestre del 2020 que s'inaugurarà el pròxim 18 de gener amb l'últim espectacle del Circ Gran *Fele.

Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa qui ha destacat que “el gran nivell de les obres que es representaran durant els pròxims mesos demostra la importància que el Gran Teatre ha aconseguit en el circuit nacional de teatre”.

A més, la regidora ha assenyalat que “les produccions nacionals compartiran cartellera amb companyies valencianes, constatant l'aposta de l'Ajuntament per promocionar l'art i la cultura local”.

Després de la màgia del Circ Gran Fele, que representarà el 18 i 19 de gener la seua última producció “Cachivaches”, la companyia de dansa LOSDEDAE presentarà el divendres 24 de gener “Juana”. L'obra compta amb la direcció artística i coreografia de Chevi Muraday (Premi Nacional de Dansa 2006 en la modalitat d'Interpretació) i la dramatúrgia de Juan Carlos Rubio, i està protagonitzada per la gran actriu Aitana Sánchez-Gijón.

La dansa continuarà sent protagonista el dissabte 8 de febrer amb la representació de “Âtman, el comiat” de Ananda *Dansa de la coreògrafa Rosángeles Valls, recentment guanyadora de la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles arts.

L'espectacle de màgia, “El misteriós cas de Houdini i l'habitació tancada” dirigit al públic familiar arribarà a Paterna el diumenge 16 de febrer. Protagonitzada pel prestigiós mag valencià Nacho Diago, l'obra inclou la presència de marionetes i una elaborada escenografia.

El 21 de febrer, José Sacristán representarà “Senyora de roig sobre fons gris”, la primera adaptació de la novel·la de Miguel Delibes dirigida per José Sámano.

Rodolf Sirera, Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2019, és l'autor de l'obra “*Plagi” que es mostrarà el 6 de març en el Gran Teatre. L'obra, concebuda per un dels millors autors teatrals en llengua valenciana, reflexiona sobre el poder dels homes i dones i els micromachismes quotidians.

Els amants de la música gaudiran el divendres 27 de març de l'espectacle “We love Queen” un recorregut pels èxits de la mítica banda britànica produït per Barabú Extresound, amb música i veus en directe.

A més, la campanya escolar de teatre en anglés complirà la seua vintena edició amb noves obres dirigides als alumnes de la localitat des de Primària a Batxillerat, incloent també a estudiants d'FP i EPA.

Finalment, la regidora Espinosa ha recordat que el dissabte 11 de gener es posaran a la venda les entrades en taquilla, en horari de 9 a 14 hores, totes les obres programades fins al 31 de març i a partir del diumenge 12 de gener podran adquirir-se, a més d'en taquilla, a través d'internet, en Ticketentradas.