El regidor d'Hisenda, Roberto Usina destaca que “els nous pressupostos han sigut confeccionats per a reforçar la reactivació econòmica i social, la sostenibilitat, la seguretat i la neteja de la ciutat i continuar minimitzant els efectes de la pandèmia, augmentant les beques i ajudes i destinant més recursos a la creació d'ocupació”

L'Ajuntament de Paterna ultima l'aprovació definitiva dels pressupostos municipals per a l'exercici 2022, que han sigut aprovats aquesta mateixa setmana en Junta de Govern Local i que l'executiu socialista portarà a un ple extraordinari la setmana que ve.

Així ho ha anunciat hui el regidor d'Hisenda, Roberto Usina, qui ha destacat que “els pressupostos de Paterna per a l'any que ve són de 61.400.000 euros i que, d'acord amb la línia de treball de l'equip de govern socialista, han sigut confeccionats per a reforçar la reactivació econòmica i social, la sostenibilitat, la seguretat i la neteja de la ciutat”.

Referent a això, Usina ha indicat que “sobre aquests 4 pilars de gestió, i amb l'objectiu de continuar minimitzant els efectes de la pandèmia, tornem a mantindre els tributs municipals congelats, disminuint en 1 milió d'euros els ingressos respecte a aquest exercici, augmentant les beques i ajudes, i destinant més recursos a la creació d'ocupació”.

“Es tracta d'un pressupost assenyat i ajustat a la realitat actual i amb el qual busquem augmentar la dinamització socioeconòmica del municipi perquè a Paterna ningú es quede arrere”, ha assenyalat.

En aquest sentit, Roberto Usina ha recordat que “en els sis anys de govern que portem, hem aconseguit reduir el deute municipal en un 66%, passant d'un endeutament del 72% que ens va deixar el PP en 2015 a un endeutament actual en 2021 del 6%”.

Finalment, el regidor ha recordat que els nous pressupostos s'han elaborat en permanent contacte amb els partits de l'oposició, amb els qui s'han mantingut diferents trobades en els quals han tingut l'oportunitat de sumar propostes al pressupost municipal.