L'empresa, amb seu a Paterna des de fa més de 45 anys, és una de les més reconegudes del sector del moble

Francisco Lara, fundador i gerent de l'empresa Mobles Lara, serà reconegut amb el Premi Especial en la VI edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses, que se celebraran demà dijous, 2 de desembre, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, i que estarà subjecta als protocols anti-covid recomanats per les autoritats sanitàries.

La reconeguda empresa de mobles amb seu a Paterna des de fa més 45 anys, té al parc industrial L’*Andanasu botiga física que inclou un espai dedicat a l'exposició de 7.000m² en el qual alberga mobiliari de la més alta qualitat.

Als seus 88 anys, Francisco Lara segueix com a gerent de l'empresa “ja som tres generacions treballant juntes i ens sentim molt agraïts que es reconega amb aquest guardó l'esforç i treball realitzat per a arribar fins ací”.

Quant a la seua relació amb Paterna, Lara assenyala que “malgrat no haver nascut ací, em sent paterner d'adopció perquè aquesta ciutat em va acollir des del primer moment i ací he pogut crear i desenvolupar el meu projecte empresarial”.

Un projecte que es va gestar fa 60 anys i que, gràcies als valors que defensa el seu fundador “ser formal, treballador i respectar sempre als clients” els ha situat entre les principals empreses valencianes del sector del moble.

Amb aquest premi Especial, l'Ajuntament de Paterna i Paterna Ciutat d'Empreses reconeixen l'èxit empresarial i l'extraordinària trajectòria personal i professional de Francisco Lara que està a punt de complir quasi sis dècades d'història al capdavant de la seua empresa.

En la VI edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses, a més del Premi Especial del Jurat, que l'any passat va recaure en Manuel Bertolín, s'entregaran guardons a la millor Start Up, el premi a la Trajectòria Investigadora i Innovadora, el reconeixement a la Dona Empresària, a l'Empresa Sostenible i Socialment Responsable, el Premi a Projecció Internacional i el premi a la micropime Local.