• El divendres a la nit es celebrà la gala d'exaltació de la Fallera Major Natalia Martínez Barea i la seua Cort d'Honor formada per Alba Espada Cabell i Elena María López Tarín.
  • El dissabte a la vesprada fou el torn de la Fallera Major Infantil Arantxa Giménez Gasca i la seua Cort d'Honor formada per Emma Salinas Parrondo, Neus Sixto Recamales, Marianela De la Creu Torres, Lluïa Ponts De l'Olmo, Claudia Oliver Ortega, Zaira Flores Garrido, Shaila Ojer Villena i Alejandra Sevillano Pérez.

Paterna ha celebrat aquest cap de setmana, amb tots els protocols anticovid, l'exaltació de les Falleres Majors de la ciutat, màximes representants de les festes durant el 2022.

El divendres a les 22 hores, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, sent mantenidor Manuel Jorge González, Delegat de les Juntes Locals de Junta Central Fallera de València, va tindre lloc la Gala d'Exaltació de Natalia Martínez Barea com a Fallera Major i la seua Cort d'Honor, formada per Alba Espada Cabell i Elena María López Tarín.

Per part seua, el dissabte, també en el Gran Teatre, i a les 18 hores, fou el torn de la presentació de la Fallera Major Infantil, Arantxa Giménez Gasca, que va tindre a Sara Larrazábal, Fallera Major de València de 2019, com a mantenidora, al costat de la seua Cort d'Honor formada per Emma Salinas Parrondo, Neus Sixto Recamales, Marianela De la Creu Torres, Lluïa Ponts De l'Olmo, Claudia Oliver Ortega, Zaira Flores Garrido, Shaila Ojer Villena i Alejandra Sevillano Pérez.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb la presidenta de Junta Local Fallera de Paterna, Amparo Giménez Calatrava, foren els encarregats d'imposar la banda i les insígnies d'or a les falleres majors en uns actes marcats per l'emotivitat i el sentiment.

A més, el primer edil aprofità el seu discurs per a traslladar tant a Natalia com a Arantxa, en nom de tots els paterners i paterneres, el seu orgull i admiració “per la valentia, la confiança i la responsabilitat de ser les màximes representants de les Falles de Paterna ara que tant ens necessiten” al mateix temps que va agrair a Junta Local Fallera i a totes les comissions de Paterna “el seu lliurament i compromís amb aquesta festa”.

Tots dos actes d'exaltació es celebraren sota un estricte protocol anticovid i ateses les mesures recomanades per les Autoritats Sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus.