• Les inscripcions poden realitzar-se a partir de hui dilluns, 28 de març a través de la web www. paterna.es.
  • L'Escola de Pasqua de Paterna 2022 es desenvoluparà des del 19 al 22 d'abril en el CEIP La Coma, el CEIP La Font, el CEIP Jaume I, el CEIP Clara Campoamor i el CEIP Sanchis Guarner.

L'Escola de Pasqua, organitzada per l'Ajuntament de Paterna a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), torna a obrir les seues portes del 19 al 22 d'abril en diferents centres educatius de la ciutat.

El regidor d'educació i Atenció a la Infància, David Fortea ha destacat que “amb aquest servei, dirigit a menors escolaritzats entre 3 i 12 anys, pretenem facilitar a les famílies paterneres que necessiten la conciliació de la vida laboral i familiar durant aquest període de vacances escolars”.

Enguany, l'Escola de Pasqua, que ajustarà les mesures anticovid a la normativa vigent per a centres escolars, es desenvoluparà en el CEIP La Coma, el CEIP La Font, el CEIP Jaume I, el CEIP Clara Campoamor i el CEIP Sanchis Guarner.

Amb un horari de 9.30 a 13.00 hores, la iniciativa, comptarà també amb servei de matinera, de 7.30 a 9.30 hores, i de vespertina de 15 a 17 hores així com servei de menjador.

En concret, el preu de l'Escola de Pasqua serà de 25 euros, als quals se sumarien 6,50 euros pels serveis de matinera i vespertina i 15 euros en cas que els xiquets i xiquetes es queden a menjar.

Així mateix, Fortea també ha detallat que, com en anteriors edicions, “es cuiden al màxim les activitats que es desenvolupen cada dia, de manera que els jocs i projectes que es duran a terme a l'Escola, entre els quals figuren jocs cooperatius, activitats artístiques, contacontes, etc., tindran com a objectiu potenciar les habilitats socials i creativitat dels xiquets i xiquetes que participen”.

Les famílies interessades a inscriure als seus fills/as podran fer-ho des de hui mateix a través de la secció d'Educació de la pàgina web de l'Ajuntament www.paterna.es.