L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor d’Educació, José Manuel Mora han rebut hui a Daniel Segarra, el veí paterner que acaba d'aconseguir el tercer lloc en el Campionat d'Espanya de Bodyfitness disputat recentment a Arenys de Mar (Barcelona).

Sagredo ha felicitat en nom de tots els paterners i paterneres a Segarra per la seua classificació i li ha animat a continuar triomfant en esta disciplina esportiva a la què tantes hores dedica.

Segarra, de 31 anys d'edat, porta 12 anys entrenant, els dos últims dedicats també a la competició, en la que està collint importants triomfs. Entre els seus èxits destaca el tercer lloc en el Campionat de la Comunitat Valenciana de Fitness Banyador 2016, el Subcampió d'Espanya de Fitness Banyador 2015 i el Top 6 del Campionat d'Europa de Fitness Banyador, disputat a Bolonya, que li va permetre entrar en el Mundial.

Actualment, Segarra està preparant-se per a poder participar en el Campionat Mundial de Fitness Banyador, que es disputarà els pròxims dies 18 i 19 de juny en la localitat italiana de Verona. Per a això, compta amb l'ajuda del seu preparador físic, Manolo Lleó i del seu dietista Nacho Gil, dos persones en els que confia plenament i que li estan ajudant a posar-se a punt per a la prova a base d'exercicis aeròbics, abdominals i musculació.

Per a Daniel Segarra, els últims resultats obtinguts són una merescuda recompensa tant a l'esforç físic que està duent a terme com a la confiança que els seus preparadors han depositat en ell. "Es un orgull i un honor poder participar en el Mundial", ha afirmat Segarra, que espera aconseguir bons resultats en esta competició."